Янукович наказав Колеснікову знайти гроші на Євро-2012

Середа, 24 березня 2010, 19:46

Президент Віктор Янукович доручив розробити інвестиційну програму і залучити кредити для фінансування Євро-2012.

Про це ішлося під час зустрічі Януковича з віце-прем'єром з питань Євро-2012 Борисом Колесніковим, повідомляє прес-служба глави держави.

"Зараз багато розмов про те, що ми будемо фінансувати Євро-2012 за рахунок бюджету. Я хотів би, щоб ви запропонували інвестиційну програму і віднайшли можливість залучення кредитів для фінансування цього надважливого державного заходу", - підкреслив Янукович.

Він також планує найближчим часом провести координаційну нараду з підготовки до Євро-2012, у ході якої, зокрема, буде розглянуто питання фінансування відповідної програми.

Реклама:

"Я добре розумію, що ми зараз вже відстаємо від графіка підготовки, і тому повинні вживати неординарних заходів, щоб підняти будівництво і стадіонів, і доріг, і готелів, і, взагалі, всієї інфраструктури", - зазначив президент.   

Янукович заявив, що "добре розуміє ступінь своєї відповідальності як президента за організацію підготовки до Євро-2012, але дуже важливо, щоб кожен, хто займається різними напрямками по Євро-2012, теж був готовий нести за свою роботу відповідальність", йдеться у повідомленні.

"Президент наголосив, що дає Колеснікову всі повноваження, які йому необхідно мати для виконання цього вкрай важливого завдання - підготовки до Євро-2012", - наголосила прес-служба.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: