Янукович зустріне Медведєва газовою угодою

Понеділок, 22 березня 2010, 20:01

Президент Віктор Янукович доручив підготувати для підписання в ході візиту президента Росії Дмитра Медведєва в Київ проекти двосторонніх угод, зокрема нову угоду щодо ціни газу.

Про це повідомляє прес-служба президента, інформує агентство "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що про це президент розказав під час робочої зустрічі з главою Міністерства закордонних справ Костянтином Грищенком.

"Серед інших питань, які потребують врегулювання в ході візиту президента Росії - демаркація кордону між країнами, співпраця у літакобудуванні, атомній енергетиці, залученні інвестицій", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Щодо співпраці e сфері атомної енергетики, Янукович наголосив на необхідності будівництва в Україні трьох нових атомних блоків.

"У нас є практика робити це спільно. І спільно ми можемо майже стовідсотково забезпечити всім необхідним обладнанням будівництво цих блоків", - підкреслив президент України.

Глава МЗС натомість проінформував президента про результати своєї робочої поїздки до Росії.

Грищенко констатував, що в Москві надають дуже великого значення зміні атмосфери у відносинах між країнами.

Міністр також поінформував про виконання доручень президента з підготовки пропозицій до законопроекту про основи внутрішньої і зовнішньої політики України, а також щодо підвищення ефективності роботи українських торговельно-економічних місій за кордоном.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: