"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд спростив процедуру закупівлі робіт для будівництва "Львова"

Вівторок, 2 березня 2010, 11:21

Кабінет міністрів дозволив Львівській облдержадміністрації здійснювати закупівлі робіт з будівництва нового аеровокзалу ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" за процедурою закупівлі в одного учасника без погодження з Міністерством економіки.

Це закріплено постановою Кабінету міністрів №186 від 24 лютого, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Документ зобов'язує облдержадміністрації подавати Мінекономіки звіт про результати здійснення закупівлі до завершення виконання робіт.

Як повідомлялося, Державна авіаційна адміністрація не виключає можливість підписання інвестиційного договору на будівництво нового пасажирського терміналу і керування майновим комплексом ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" з польською ABM Wschod.

Реклама:

За словами заступника міністра транспорту і зв'язку, голови Державіаадміністрації Олександра Давидова, на такий крок адміністрацію змушує той факт, що американська IMTC MEI LLC, яка перемогла раніше в аукціоні за право на будівництво нового пасажирського терміналу і керування майновим комплексом аеропорту, досі не надала проект договору.

Якщо польська компанія відмовиться від пропозиції української сторони, Державіаадміністрація допускає проведення нового конкурсу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!