"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Крим просить Медведєва допомогти з туристами

Вівторок, 2 березня 2010, 11:07

Делегати першого кримського з'їзду представників асоціацій та об'єднань курортно-туристичного бізнесу прийняли звернення до президентів України Віктора Януковича і Росії Дмитра Медведєва з проханням підтримати кримський туристичний бізнес.

Звернення, зокрема, стосується можливостей збільшення туристичного потоку росіян до Криму повідомляє агентство "е-Крим".

"Цим зверненням учасники першого з'їзду представників курортно-туристичних та супутніх асоціацій і об'єднань Криму просять вжити невідкладних заходів по збереженню і розвитку курортно-туристичного потенціалу кримського півострова і розвитку туризму росіян до Криму", - зазначено в документі.

Також у документі говориться про доцільність направляти росіян на оздоровлення та відпочинок до Криму за рахунок фонду соціального страхування Росії.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що за оцінкою інформаційно-маркетингової фірми "Курорти Криму", при грамотній інформаційній політиці в найближчі роки Крим може збільшити кількість туристів з країн СНД щонайменше у шість разів до 3-5 млн. чоловік щорічно.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: