Житло подорожчає вже найближчим часом?

Субота, 13 березня 2010, 11:59

В найближчому майбутньому ринок відреагує на відсутність будівельного заділу зростанням цін на житло, через те, що пропозиція явно не задовольнятиме попит.

Про це заявив заступник голови парламентського комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики, президент Будівельної палати Володимир Поляченко у статті для тижневика "Дзеркало тижня".

Він нагадав, що в 2009 році обсяг будівельних робіт, виконаних підприємствами галузі власними силами, скоротився порівняно з 2008 роком на 48,2%.

"У 2009 році в країні введено в експлуатацію 6,4 млн. квадратних метрів житла. За обсягами введення житла ми скотилися до рівня 2003 року", - зазначив Поляченко.

Реклама:

За його словами, із загальної кількості розпочатих житлових об'єктів майже 2/3 призупинено або законсервовано, при цьому будівництво нових об'єктів практично не розпочиналося.

"В найближчому майбутньому ринок відреагує на відсутність будівельного заділу зростанням цін на житло. Пропозиція явно не задовольнятиме попит", - переконаний чиновник.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: