Вкладникам "Еліта-Центру" надають житло?

П'ятниця, 12 березня 2010, 19:18

За дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького частині постраждалих від злочинної діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр" вручено договори на отримання житла по проспекту Правди, 5.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, інформує агентство УНІАН.

Між тим у повідомленні не вказується, скільком інвесторам вручили документи.

У прес-службі запевнили, що КМДА продовжить роботу щодо забезпечення житлом інших постраждалих від діяльності "Еліта-Центру", і що найближчим часом планується підписання таких договорів на наступних об'єктах.

Реклама:

Як нагадали в КМДА, для вирішення проблеми забезпечення житлом вкладників "Еліта-Центру" Київрада виділила 19 земельних ділянок.

По 14 ділянках проведені відповідні інвестиційні конкурси. Використання 5 земельних ділянок для будівництва житла виявилося ускладненим, повідомляє прес-служба.

За її даними, роботи розпочаті на земельних ділянках по просп. Маяковського, 1-3, вул. Драгоманова, 40, на перетині Харківського шосе та вул. Вірменської, просп. Правди, 5, вул. Гавро, 1.

Також, як повідомляють, проводиться розподіл 60 квартир на земельній ділянці по вул. Лайоша Гавро, 1.

За даними МВС, внаслідок будівельної афери компанії "Еліта-Центр", яка була розкрита в лютому 2006 року, постраждали 1,76 тисяч осіб. Усього вкрадено понад 100 млн. доларів. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!