"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Львів повністю готовий приймати медіакомпанії в рамках Євро-2012

П'ятниця, 12 березня 2010, 19:05 -

Львів надав пропозиції щодо розміщення компаній телерадіомовлення - організаторів трансляцій першості Європи з футболу 2012  ("УЄФА Медіа Текнолоджіс СА").

Про це повідомив начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту ЄВРО-2012 Львівської міськради Олег Вілюра.

Серед готелів Львова, котрі оглянули представники "УЄФА Медіа Текнолоджіс СА" - готелі "Цитадель Інн", "Рейкарц", "Ірена", "Супутник", "Рікон", і "Панська гора".

"Однією з вимог до готелів для представників компаній телерадіомовлення - організаторів трансляцій є їх розміщення поблизу тренувальних полів. Оскільки одне поле знаходитиметься у Моршині, ми запропонували на розгляд УЄФА чотири готелі у Моршині", - розповів Олег Вілюра.

Реклама:

За словами заступника директора офіційної агенції з розміщення УЄФА Міхала Щепанського, запропоновані готелі повністю відповідають очікуванням та вимогам і через місяць запланований повторний візит із готовими угодами для підписання.

Як відомо, компанії телерадіомовлення - організатори трансляцій турніру УЄФА Євро-2012 є структурним підрозділом УЄФА, який відповідає за організацію змагань та за задоволення потреб всіх членів групи УЄФА в інформаційних технологіях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: