"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко програла суд Рахунковій палаті

Четвер, 11 березня 2010, 19:39

Апеляційний суд Києва задовольнив апеляційну скаргу Рахункової палати на рішення Печерського суду від 3 грудня 2009 щодо позову Рахункової палати до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про захист ділової і професійної репутації.

Про це повідомили у прес-службі Рахункової палати, передає агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Як повідомляється, суд визнав, що звинувачення Тимошенко, нібито голова палати Валентин Симоненко брав хабарі, не відповідають дійсності і підлягають спростуванню.

"Юлія Володимирівна - відомий майстер чіпляти ярлики і безпідставно звинувачувати своїх опонентів", - прокоментував судове рішення Симоненко.

За його словами, вона звинувачувала у хабарництві та корупції керівників Мінфіну, Генпрокуратури, Нацбанку, Рахункової палати - "всіх, хто говорив правду про діяльність уряду".

Реклама:

Нагадаємо, 7 жовтня 2009 року після виступу Симоненка на пленарному засіданні п'ятої сесії Верховної ради Тимошенко звинуватила голову палати, що він "низько упав і втратив свою душу за хабарі ".

Рахункова палата, вважаючи, що поширені відомості не є достовірними, 8 жовтня 2009 звернулася до Печерського районного суду з позовом про спростування звинувачень і захисту прав, ділової і професійної репутації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!