"Львівтеплоенерго" страйкуватиме проти реформ?

Четвер, 11 березня 2010, 15:43

Трудовий колектив комунального підприємства "Львівтеплоенерго" готовий розпочати страйк на знак протесту проти спроб керівництва реформувати підприємство.

Про це заявила лідер профкому підприємства Тетяна Величко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Новий директор так і не зміг знайти спільну мову з колективом. Тому ми готові розпочати безстроковий страйк, що відіб'ється в тому, що жителям Львова відключать гарячу воду і знизять температуру подачі тепла", - сказала вона. 

За словами Величко, комісія, створена для вивчення ситуації на підприємстві, до цих пір не прийняла рішення, хоча колектив вимагає звільнення нового директора Ігоря Іваніва і його команди.

Повідомляється, що керівники намагаються провести реформування підприємства, а також проводять масові звільнення працівників "Львівтеплоенерго".

Реклама:

Як повідомляє агентство під стінами міськради 300 працівників "Львівтеплоенерго" вимагали звільнити директора і припиненити звільнення на підприємстві.

У відповідь міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що триває опалювальний сезон, тому приймати якісь радикальні рішення недоцільно.

"Коней на переправі не змінюють. Після закінчення опалювального сезону буде прийнято рішення щодо "Львівтеплоенерго", - сказав він. 

Група депутатів вимагала внести питання про ситуацію на "Львівтеплоенерго" на розгляд сесії, але для цього забракло одного голосу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!