"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київ заробив із продажу землі 20 мільйонів

Понеділок, 1 березня 2010, 18:04

Київська міська рада продала п'ять земельних ділянок у столиці за 20 млн. грн.

Такі рішення прийняті під час засідання міськради, повівдомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ". 

Зокрема, ТОВ "ВО "Фармація" за 4,665 млн. грн. купило ділянку площею 0,19 га на вул. Академіка Бутлерова, 2А у Дніпровському районі для реконструкції з подальшою експлуатацією офісно-складських приміщень. 

Також ТОВ "ДБК" за 9,088 млн.грн. - ділянку площею 0,42 га на вул. Луговій, 13 в Оболонському районі для реконструкції з добудовою будівлі компресорної станції під офісні приміщення. 

Крім того, міськрада продала ТОВ "Офіс-Центр" за 4,442 млн. грн. ділянку площею 0,09 га на перехресті Трисвятительської з Костьольною для експлуатації з реабілітацією і реставрацією пам'ятки архітектури під офісний будинок. 

На засіданні також ухвалено рішення передати у власність громадян ділянок загальною площею близько 30 га, продати ділянки в центрі Києва голові Нацбанку Володимиру Стельмаху та передати землі під будівництво Центру сучасного мистецтва

Крім того, депутати вирішили передати земельну ділянку під будівництво торгово-розважального центру на території Національного ботанічного саду імені Гришка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: