На фондовому ринку панує невизначеність

Понеділок, 8 лютого 2010, 19:06

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси зафіксували різноспрямовану динаміку.

Індекс ПФТС виріс на 0,31%, до рівня 632,5 пункта.

Індекс UX, що розраховується "Української Біржею", просів на 0,45%, опинившись на рівні 1652,03 пункта, повідомляє fundmarket.ua.

У понеділок на ПФТС за всіма цінними паперами, включаючи корпоративні облігації й ОВДЗ, було укладено 297 угод. Обсяг торгів склав 48,7 млн. грн. На "Української біржі" укладено 972 угоди, обсяг торгів склав 20,4 млн. грн.

Реклама:

Невпевнену динаміку показав Індекс "Першої фондової торгової системи". В аналізі понеділка сказано, що кілька пунктів, які ПФТС відвоювала в першій половині дня, були майже всі втрачені в середині торговельної сесії.

Після цього серйозних спроб продовжити зростання не спостерігалося, незважаючи на збільшений обсяг торгів. Більшість емітентів закрилися ростом, однак серед "блакитних фішок" співвідношення було майже 50/50. 

Серед "блакитних фішок" на ПФТС переважала змішана динаміка: ВАТ "Центренерго" +1,19%, ВАТ "Мотор Січ" +0,88%, ВАТ Укртелеком -0,11%, ВАТ "Укрнафта" -1,48%.

Щодо "Української біржі", то вона не змогла втриматись на "зеленій" території і вже за годину торгів опустилася нижче рівня відкриття.

Не сильно відрізняється від ситуації на ПФТС і та, що склалася на УБ: ВАТ "Укрсоцбанк" +0,14%, ВАТ "Укртелеком" -1,31%, ВАТ "Мотор Січ -0,53%, ВАТ "Укрнафта" -2,11%.

Зарубіжні майданчика на цей час також показали змішану динаміку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: