За два тижні затвердять проект стадіону у Львові

П'ятниця, 26 лютого 2010, 19:24

Змінений проект стадіону у Львові буде представлений на перезатвердження до 15 березня.

Про це повідомив керівник міжвідомчої урядової робочої групи з питань будівництва стадіону у Львові до Євро-2012 Іван Васюник, передає "Західна інформаційна корпорація".

"15 березня повністю зніме всі питання навколо проектного рішення. Далі слово залишається тільки за генпідрядником і проектантом", - сказав він.

Також, за словами Васюника, на засіданні робочої групи прийнято рішення рекомендувати Кабміну під час позачергового засідання 1 березня 2010 року виділити авансом ще 50 млн. гривень на проведення будівельних робіт.

Реклама:

Він також повідомив, що досягнута домовленість з УЄФА, що українська сторона буде щотижня інформувати про просування будівельних робіт у Львові.

За словами Васюника, сьогодні на будмайданчику задіяні 170 будівельників, однак найближчим часом їх число буде подвоєно, а згодом збільшено втричі.

Натомість директор турніру "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський застерігає: про вихід львівського євростадіону з кризи говорити зарано.

На його погляд, це можна буде стверджувати аж тоді, коли справді будуть відновлені повномасштабні роботи на цьому об'єкті

Водночас гендиректор підприємства-генпідрядника, яким є "Азовінтекс", Олександр Тарута запевняє, що на будмайданчику відновлюються повноцінні роботи і львівський стадіон буде зданий вчасно, до кінця липня 2011 року.

Як відомо, 23 лютого 2010 року будівництво стадіону у Львові повністю зупинено у зв'язку з відсутністю узгодженого проекту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!