До України прийшов китайський страховик

Вівторок, 23 лютого 2010, 14:03

Один з найбільших гравців азіатського перестрахового ринку China Reinsurance (Group) Corporation за підтримки британського брокера Oakeshott Insurance Consultants розпочав співпрацю з українським страховим ринком.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Oakeshott Insurance Consultants.

Згідно із повідомленням, перший акцепт перестрахувальника підтверджує його участь у перестрахуванні майнового портфеля української перестрахувальної компанії "Лідер Ре", розміщений через страхового та перестрахового брокера Oakeshott Insurance Consultants.

Виходу China Reinsurance (Group) Corporation на український ринок передували тристоронні переговори зазначених компаній у рамках міжнародної зустрічі перестрахувальників, щорічно проходить в кінці жовтня в Баден-Бадені.

Реклама:

Раніше, завдяки співпраці ПК "Лідер Ре" і Oakeshott Insurance Consultants, на український страховий ринок вийшли такі міжнародні страхові та перестрахувальні компанії, як Korean Re, General Insurance Corporation of India й International General Insurance.

Страховий і перестраховий брокер Oakeshott Insurance Consultants зареєстрований у Великобританії в 1993 році.

Брокер спеціалізується на розвитку страхових і перестрахувальних операціях між країнами Східної та Західної Європи, має офіси в Москві і Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: