"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Мінтрансі кажуть, що не звільняли голову "Укртелекому"

Понеділок, 22 лютого 2010, 14:09

Міністерство транспорту та зв'язку не приймало жодних рішень щодо кадрових перестановок у ВАТ "Укртелеком".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу міністерства.

"Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів №828-р від 17 липня 2009 року, Міністерство транспорту та зв'язку є органом, уповноваженим управляти корпоративними правами держави щодо ВАТ "Укртелеком". У зв'язку з цим інформуємо, що ніякої вказівки щодо прийняття жодних кадрових рішень в керівництві ВАТ "Укртелеком" Міністерством транспорту та зв'язку не надавалося", - ідеться у повідомленні.

У ньому також говориться, що Мінтрансзв'язку не отримувало жодного документа від Державної адміністрації зв'язку з пропозицією про звільнення голови правління ВАТ "Укртелеком" Георгія Дзекона. Про це Мінтрансзв'язку стало відомо з повідомлень ЗМІ.

Реклама:

Виконуючий обов'язки міністра транспорту і зв'язку Василь Шевченко доручив відповідним службам терміново розібратися в ситуації щодо інформації про звільнення керівника ВАТ "Укртелеком" від займаної посади.

Як повідомлялося, раніше у понеділок голова Державної адміністрації зв'язку Микола Гончар заявив про призначення головою правління ВАТ "Укртелеком" першого заступника гендиректора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Олега Копійки замість Георгія Дзекона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!