"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україні видали 15 мільйонів євро під 1,5%

Вівторок, 2 лютого 2010, 19:34

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) надав Україні кредит на суму 15,54 млн. євро строком на 15 років під 1,5% річних для реалізації проекту "Розвиток системи водопостачання та водовідведення у Миколаєві".

Про це повідомляється в прес-релізі Міністерства з питань житлово-комунального господарства, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Відповідна фінансова угода була підписана міністром з питань ЖКГ Олексієм Кучеренко та начальником відділу енергетики Європейської монетарної системи і навколишнього середовища Східної Європи, Росії, Південного Кавказу та Центральної Азії Костянтином Сінадіно.

Одночасно, Сінадіно, Миколаївський міський голова Володимир Чайка та директор КП "Миколаївводоканалу" Василь Тельпіс підписали тристоронню проектну угоду.

Реклама:

Загальна вартість проекту складає 31,08 млн. євро, з яких 15,54 млн. євро - кредитні кошти, 12,24 млн. євро - кошти місцевого бюджету і водоканалу, 3 млн. євро - грант ЄС.

Метою проекту є забезпечення безаварійного функціонування міського водоканалу з дотриманням європейських норм і стандартів якості питної води та охорони навколишнього середовища.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: