Нацбанк міняє оргструктуру

Вівторок, 2 лютого 2010, 13:27

Національний банк України вирішив провести зміни у своїй організаційній структурі.

Про це заявив директор департаменту зовнішньоекономічних зв'язків НБУ Сергій Круглик, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, управління кризового менеджменту реорганізовано в департамент кризового менеджменту та контролю операцій на відкритому ринку, а департамент реорганізації та припинення діяльності банків - в управління ліквідації банків.

"Реорганізація управління кризового менеджменту здійснена, щоб дати цьому підрозділу більшу свободу дій", - пояснив він Круглик.

Реклама:

За даними НБУ, 13 січня Юрій Петров був переведений з посади начальника управління кризового менеджменту на посаду директора департаменту кризового менеджменту та контролю операцій на відкритому ринку.

У свою чергу, 21 січня Костянтин Раєвський, який обіймав посаду директора департаменту реорганізації і припинення діяльності банків, був переведений на посаду начальника управління ліквідації банків.

Згідно з даними Нацбанку, до 22 січня 2010 року в стані ліквідації перебувало 15 українських банків, тоді як тимчасові адміністрації працювали в 12 проблемних кредитно-фінансових установах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!