KDD реструктуризувала кредит Укрсоцбанку

П'ятниця, 19 лютого 2010, 11:03

Девелоперська компанія з активами в Україні KDD Group NV домовилася з Укрсоцбанком про реструктуризацію до квітня 2012 року кредиту на 86,2 млн. гривень (10,8 млн. доларів), термін погашення якого припадав на січень 2010 року.

Про це інформує агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення компанії на Лондонській фондовій біржі.

Відповідно до умов реструктуризації, компанія вже погасила 21,8 млн. гривень (2,7 млн. доларів) цього кредиту, тоді як терміни погашення залишку кредитних коштів були пролонговані до 28 жовтня 2011 року з погашенням 30,3 млн. гривень (3,8 млн. доларів) і до 28 квітня 2012 року - 34,1 млн. гривень (4,3 млн. доларів).

У повідомленні також уточнюється, що вся сума кредиту надана у гривні.

Реклама:

Девелопер нагадує, що кошти, залучені в Укрсоцбанку, були спрямовані на фінансування будівництва житлового комплексу PecherSKY на бул. Дружби Народів у Печерському районі Києва. Однак банк наприкінці 2008 року призупинив кредитування, зокрема, через світову фінансову кризу, що й стало причиною зупинки будівництва цього об'єкта.

У той же час KDD Group N.V. повідомляє, що веде переговори із залучення фінансування для відновлення будівництва житлового комплексу PecherSKY.

Як повідомлялося, у жовтні 2009 року KDD Group NV домовилася з Укрсоцбанком про реструктуризацію частини заборгованості на суму 140 млн. гривень (17,5 млн. доларів).

У рамках цієї домовленості депозитний рахунок групи, що знаходиться в заставі у банку, і нараховані за ним відсотки, у розмірі 56,8 млн. гривень (7,1 млн. доларів) був використаний у повному обсязі для відшкодування кредиту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: