На Nemiroff знайшовся перший покупець

Вівторок, 16 лютого 2010, 09:02

Виробник і дистриб'ютор алкогольних напоїв Central European Distribution Corporation (CEDC) може стати новим власником української горілчаної компанії Nemiroff.

Про намір взяти участь у переговорах про придбання українського виробника горілки заявив президент CEDC Вільям Кері, пише газета "Дело".

CEDC претендує на контрольний пакет Nemiroff.

"Нашим інтересом відповідало б придбання 70-80% акцій Nemiroff. У нас є кілька сотень мільйонів доларів вільної готівки, можна також використовувати банківські кредити", - сказав Кері.

Реклама:

Хоча в Nemiroff заперечують намір продати пакет акцій компанії, учасники ринку неофіційно заявляють про початок передпродажної підготовки українського горілчаного гіганта.

Компанія Nemiroff заснована в 1992 році. Основні торгові марки - "Nemiroff Оригінальний", "Українська медова з перцем", "Українська березова особлива", "Житня з медом", Nemiroff Premium і Nemiroff Lex.

CEDC є найбільшим виробником горілки у світі, з річним обсягом продажів понад 280 млн. літрів. Компанія є лідером дистрибуції горілки в Польщі, Росії та Угорщині.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: