Студентам дозволили здобувати дві освіти за раз

Неділя, 14 лютого 2010, 11:12

Студенти 1 та 2 курсів зможуть крім основної вищої освіти зразу навчатися на "бакалавра" з культурних, гуманітарних чи соціально-політичних наук.

Наказ про затвердження Примірного положення про міжгалузеву індивідуалізовану гуманітарну освіту (МІГО) підписав міністр Освіти й науки Іван Вакарчук, повідомляє сайт відомства.

Сказано, що таке право отримають лише ті університети, що  відповідають вимогам участі в експерименті та подадуть його програму. 1 травня 2010 року - останній день зголошення для ВНЗ до МОН на програму МІГО.

Для зарахування на програми МІГО студенти повинні подати заяву до приймальної комісії навчального закладу до 10 вересня 2010 року, повідомляє сайт.

Реклама:

Також повідомляється, що право навчатися мають студенти, в яких середній бал успішності не нижче 4,0. Час навчання за програмами МІГО становить 3 роки. 

Студенти, які виконають навчальний план та успішно складуть державну атестацію на програмах  МІГО, отримають диплом державного зразка про вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, повідомляє міністерство.

В додатку до диплома зазначатиметься, що освіта здобута за програмою МІГО, пояснили в Міносвіти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: