Українські акції показують негативну динаміку

Четвер, 11 лютого 2010, 12:45

Тенденція попередніх торгових днів повторюється у четвер на тлі слабкої активності і низьких обсягах торгів.

Про це ідеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Індекс УБ, після незначного зростання зранку, відкотився в негативну зону на 0,3%.

Коливання відбуваються у вузькому діапазоні 1660-1670 пунктів. Більшість ліквідних акцій показують негативну динаміку протягом першої половині торговельної сесії.

Реклама:

"Виділити лише можна спекулятивне зростання акцій Луганськтепловозу на 13,5% на тлі можливого оголошення конкурсу щодо перепродажу 76% акцій підприємства вже в березні поточного року. Але не варто забувати, що в країні змінюється політична вертикаль і ця подія найближчим часом може і не відбудуться", - зазначає старший трейдер iTrader Володимир Волков.

Зовнішній новинний фон залишається досить неоднозначним.

У середу голова ФРС заявив про плани щодо скорочення стимулюючих програм підтримки фінансового сектора в США і можливе підняття процентних ставок для банків у недалекому майбутньому.

Планується отримати з фінансової системи порядку 1 трлн. доларів. Реакцію ринків на таку заяву можна вважати досить стриманою.

Сьогодні фінансове співтовариство очікує на результати неформального саміту країн ЄС щодо можливої підтримки Греції у вирішенні питань з бюджетним дефіцитом у країні.

Саме на цьому і підростають європейські ринки і ф'ючерси на американські індекси. Відбувається деяке зміцнення євро щодо долара.

Додатковим ризиком для ринків є публікація даних по ринку праці в США за попередній тиждень. Звітність вийде в 15.30 за київським часом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: