"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Злиття "Київстара" і "Вимпелкома" очікується до середини року

Середа, 10 лютого 2010, 12:23

Завершення угоди про об'єднання активів компаній "Київстар" і "Вимпелком" очікується до середини 2010 року.

Такий прогноз був озвучений на презентації фінансових результатів компанії-акціонера Telenor Group, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Представники норвезької компанії вважають, що це злиття не зробить значного впливу на існуючу ситуацію на ринку мобільного зв'язку в Україні.

Також, за словами глави українського представництва компанії Telenor Тронда Мое, не повинно виникнути жодних проблем з частотним ресурсом, якого вистачить для всіх учасників ринку.

Реклама:

Серед пріоритетів діяльності майбутньої компанії "Вимпелком Лтд." буде розвиток наступних поколінь технологій зв'язку, зокрема, зв'язку третього і четвертого покоління (LLTE).

Обидві сторони подали до Антимонопольного комітет України всю необхідну документацію для розгляду відповідності операції антимонопольному законодавству України. Комітет вивчає ринок, щоб дати оцінку угоді.

Як повідомлялося, на початку жовтня 2009 року норвезька Telenor Group і російська Altimo вирішили об'єднати спільні активи - пакети акцій ВАТ "Вимпелком" і ЗАТ "Київстар GSM", створивши нову компанію під назвою "Вимпелком Лтд.". Вона зареєстрована на Бермудських островах, штаб-квартира розташована в Нідерландах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!