У Індонезії хочуть збирати "КрАЗи"

Понеділок, 1 лютого 2010, 13:58

Індонезія зацікавлена у встановленні прямих комерційних відносин холдингової компанії "АвтоКрАЗ" з індонезійськими компаніями для спільного просування автомобілів "КрАЗ" на індонезійський ринок, а також у створенні складального виробництва "КрАЗів" в Індонезії.

Про це заявила посол Республіки Індонезія Нінінг Сунінгсіх Рохадіат під час відвідування підприємства 28 січня в рамках візиту до Кременчука, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу холдингу.

За її словами, "АвтоКрАЗ" - єдина велика компанія, яка представляє Україну на індонезійському ринку.

"Враховуючи, що поставлені в кінці 2008 року для індонезійської поліції і миротворчих контингентів Індонезії повнопривідні автомобілі добре себе зарекомендували і нарікань на їхню роботу не було, ми з оптимізмом дивимося на розширення поставок автотехніки "КрАЗ" до Індонезії", - сказала Рохадіат.

Реклама:

"Я буду всіляко сприяти встановленню прямих комерційних відносин "АвтоКрАЗу" з індонезійськими компаніями для спільного просування автомобілів "КрАЗ" не тільки для миротворчих місій Індонезії, але й забезпечення потреби гірничодобувних і лісозаготівельних компаній у вантажних автомобілях підвищеної прохідності", - додала посол.

При цьому в прес-службі повідомляють, що в ході переговорів обговорювалося питання можливості створення складального виробництва "КрАЗів" в Індонезії.

ХК "АвтоКрАЗ" випускає 28 базових моделей, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки "КрАЗ" для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України. Автомобілі холдингу також експлуатуються більш ніж в 60 країнах світу.

На початку 2008 року "АвтоКрАЗ" виграв тендер на постачання партії (близько 20 одиниць) повнопривідних великовантажних автомобілів КрАЗ-6322 різних модифікацій, оголошенийу Національною поліцією Індонезії для несення служби у складі миротворчої місії ООН в Судані.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: