"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Лукашенко дав хід угодам в рамках Митного союзу

Вівторок, 5 січня 2010, 12:41

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав низку законів про ратифікацію угод, укладених у рамках Митного союзу Білорусі, Росії і Казахстану.

Ці документи розміщені на національному правовому Інтернет-порталі, повідомляє агентство "Интерфакс".

Лукашенко підписав закони про ратифікацію угоди про умови й механізм застосування тарифних квот, протоколу про надання тарифних пільг, протоколу про умови і порядок застосування у виняткових випадках ставок увізних мит, відмінних від ставок Єдиного митного тарифу.

Він також підписав закони про ратифікацію протоколу про єдину систему тарифних преференцій Митного союзу, угоди про секретаріат Комісії союзу, угоди про види митних процедур і митних режимів, угоди про порядок декларування товарів, угоди про порядок митного оформлення і митного контролю в державах-учасниках Митного союзу.

Реклама:

Президент Білорусі підписав законодавчі акти про ратифікацію угоди про порядок делегування митної вартості товарів, переміщуваних через митний кордон Митного союзу, угоди про порядок здійснення контролю правильності визначення митної вартості товарів, переміщуваних через митний кордон Митного союзу, угоди про порядок вирахування і сплати митних платежів у державах - учасниках союзу, угоди про правила визначення походження товарів із країн, що розвиваються, та найменш розвинутих країн.

Крім того, він підписав закон про ратифікацію протоколу про обмін інформацією, необхідною для визначення і контролю митної вартості товарів, між митними органами Білорусі, Казахстану і Російської Федерації, а також закон про внесення змін і доповнень у деякі закони з питань переміщення окремих видів товарів через митний кордон Білорусі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: