Дочка "Нафтогазу" прийшла у 22 області

П'ятниця, 29 січня 2010, 09:11

Дочірнє підприємство НАК "Нафтогаз України" - "Нафтогазмережі" створило 22 регіональні філії.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" з посиланням на прес-службу Міністерства палива і енергетики.

У повідомленні наголошується, що, зокрема, філії компанії відкриті у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Чернівецькій областях і в Криму.

При цьому у повідомленні зазначено, що ДП "Нафтогазмережі" звертає увагу на те, що з промисловими і комунально-побутовими підприємствами Кіровоградської і Херсонської областей угоди укладатимуться Миколаївською філіалією ДП "Нафтогазмережі", а з підприємствами Луганської області - з Харківською філією ДП.

Реклама:

Для спрощення процедури укладення договорів у названих (Кіровоградська, Херсонська і Луганська) областях ДП "Нафтогазмережі", спільно з місцевими органами влади, організовує роботу виїзних комісій для укладення договорів на місцях.

Також у повідомленні наголошується, що загальна чисельність працівників філій ДП "Нафтогазмережі" становить 8 500 осіб.

Як повідомлялося, з 1 лютого ДП "Нафтогазмережі" поставлятиме природний газ за нерегульованим тарифом промисловим підприємствам та іншим суб`єктам господарювання в Україні. Відповідне рішення ухвалене НКРЕ 28 січня 2010 року.

ДП "Нафтогазмережі" - дочірнє підприємство Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", створене відповідно до постанови Кабінету міністрів України "Про підвищення ефективності управління державним майном газорозподільних мереж" від 10 червня 2009 року № 775.

Діяльність підприємства спрямована на забезпечення безпеки споживачів природного газу, виконання Закону України "Про трубопровідний транспорт", підвищення контролю над модернізацією газопроводів та їх ефективного використовування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: