"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Русский алкоголь" остаточно розпрощався з "Олімпом"

Середа, 27 січня 2010, 09:48

Найбільший російський виробник горілки - група компаній "Русский алкоголь" - розірвав контракт з компанією "Олімп" і створює в Україні власний дистрибуторський підрозділ.

Про це заявив гендиректор "Русского алкоголя" Карло Радікаті, пише газета "Комерсант-Україна".

За його словами, компанія зареєструвала дочірню структуру Premier Distribution Company (PDC) з офісом у Києві, яка буде безпосередньо працювати з місцевими дистрибуторами.

Директор з продажу та експорту "Русского алкоголю" Дмитро Жиздюк повідомив, що наразі PDC отримує ліцензію в Україні і в повну силу запрацює з квітня 2010 року.

Реклама:

Перехід на самостійну дистрибуцію в "Русском алкоголе" пояснили бажанням краще контролювати продажі - колишні партнери працювали за системою передоплати, формуючи обсяги закупівель на власний розсуд.

Крім "Зеленої марки", яку, "Русский алкоголь" уже реалізує в Україні, через PDC продаватимуться інші преміальні продукти - горілка "Журавлі" і Parliament.

ЗАТ "Група компаній "Русский алкоголь" створено у вересні 2003 року. Володіє лікеро-горілчаним заводом "Топаз" у Московській області, Сибірським ЛГЗ у Новосибірській області, Першим купажним заводом у Тулі, "Ушба Дістіллері" у Грузії і "Браво Преміум".

100% ЗАТ володіє польський виробник горілки Central European Distribution Corporation.

З 2005 року і до кінця 2009 року "Русский алкоголь" продавав в Україні свій бренд "Зелена марка" через систему продажів місцевих виробників горілки.

Компанія займалася організацією поставок до Києва, де у неї був власний склад, з якого продукцію забирав український партнер.

До 2007 року ним була "Баядера Імпорт" (продавала близько 5 тис. дал "Зеленої марки" на місяць), у лютому 2007 року ним став "Союз-Віктан" (до літа 2008 року - до 50 тис. дал на місяць), з початку 2009 року продажами почав займатися "Олімп" (контракт розірваний у жовтні).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!