Прокуратура заарештувала майно обвинувачених у справі банку "Надра"

Понеділок, 25 січня 2010, 12:27

Прокуратура Києва наклала арешт на майно обвинувачених і причетних до справи банку "Надра" на суму понад 500 млн. гривень.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

"Справа, порушена щодо службових осіб ВАТ КБ "Надра". На майно обвинувачених і осіб, які відповідно до закону несуть матеріальну відповідальність за дії обвинувачених, накладено арешт на суму понад 500 млн. гривень", - повідомили у прес-службі.

Згідно з повідомленням, в цілому нині у провадженні прокуратури Києва знаходиться сім кримінальних справ щодо дій у банківській сфері.

Реклама:

При цьому в 2009 році органами прокуратури столиці було порушено 44 кримінальні справи, з яких 35 вже направлено до суду.

Як повідомлялося, у жовтні 2009 року генеральний прокурор Олександр Медведько заявив, що екс-голова правління проблемного банку "Надра" і ще ряд керівників цієї фінансової установи оголошено у державний розшук у рамках кримінальної справи про розкрадання коштів банку.

23 грудня 2009 року Кабінет міністрів прийняв рішення про передачу рахунків вкладників фізосіб і частини активів з банку "Надра" у підконтрольний уряду Родовід Банк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!