ISTIL Group "вливає" в Україну 150 мільйонів

Четвер, 14 січня 2010, 16:12

Загальна сума інвестицій ISTIL Group в Україну в 2010 році може скласти до 150 млн. дол.

Про це повідомив основний співвласник і голова правління групи Мохаммад Захур, пише видання "Дело".

Пріоритетом інвестиційної політики ISTIL Group в 2010 році стане розвиток вже існуючих активів: продакшн-студії ISTIL Studios і LEDOKOL ISTIL.

Так, у поточному році група планує здачу трьох бізнес-центрів під загальним брендом Rialto в Донецьку, Одесі та Києві, про інвестиції в купівлю яких у розмірі 55 млн. дол. вона заявляла раніше.

Також група збирається почати реконструкцію столичного готелю "Лейпциг" і кінотеатру "Кінопанорама".

Як повідомлялося, ISTIL Group придбала готель "Лейпциг" у третьому кварталі 2009 року. Сума операції склала 35 млн. дол., а додаткові інвестиції в реконструкцію будівлі в центрі Києва оцінювалися в 25 млн. дол.

Кінотеатр "Кінопанорама" був придбаний влітку 2009 року. Група спільно з ЗАТ "Мандарин-Плаза" розвиває проект по створенню на базі "Кінопанорами" мультиплекс-кінотеатру, однак конфліктує з громадською організацією "Єврейська релігійна громада міста Києва", яка домагається перегляду підсумків приватизації будівлі та визнання його за громадою як культової споруди .

Як відомо, ISTIL Group належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммад Захуру.

Основними напрямками інвестицій ISTIL є медіа, нерухомість, кіновиробництво та кінодистриб'юції, промислове виробництво та екологічні проекти.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!