"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Бубка отримає 10 мільйонів доларів від спонсора

Четвер, 14 січня 2010, 15:41

Компанія BoscoSport виділить Національному олімпійському комітету 10 млн. доларів у рамках спонсорства.

Про це на представленні спортивного спорядження українських національних команд розповів президент компанії Bosco-Dnipro Тимур Ґуґуберідзе, пише газета "Дело".

Контракт укладено до 2016 року. "До цього часу наші спонсорські вкладення про передачу екіпірування, включаючи грошові винагороди, складуть 10 млн. долл.", - сказав він. 

"В ході такої співпраці BoscoSport буде партнером та офіційним спорядником на літніх і зимових Олімпійських іграх до 2016 року, а також європейського юнацького олімпійського фестивалю", - сказав президент НОК Сергій Бубка.

Реклама:

Бубка повідомив, що в центрі екіпіровки олімпійської команди України проходить екіпірування 200 членів офіційної делегації України, спортсменів, тренерів, масажистів, офіційних осіб.

НОК представив сьогодні форму олімпійських збірних команд України. Повний комплект олімпійської форми включає 42 вироби. Комплект складається з парадних і спортивних костюмів.

Колекція парадної форми випущена обмеженим накладом тільки для спортсменів і членів офіційної делегації.

В цих костюмах спортсмени постануть на урочистій церемонії відкриття 21 зимових олімпійських ігор у Ванкувері.

Відомо, що в Україні група компаній Bosco представлена компанією Bosco-Dnipro, у планах якої відкрити до 2016 року понад 35 торгових точок BoscoSport.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: