Турчинов ім'ям Донеччини просить ПР дати мільярд

Середа, 9 грудня 2009, 18:59

Уряд закликає Партію регіонів проголосувати за виділення 1 млрд. гривень на боротьбу з епідемією.

Про це йдеться у заяві першого віце-прем'єра Олександра Турчинова, яку оприлюднила прес-служба Кабміна.

"В східній частині України, а саме в Донецькій, Дніпропетровській та Луганській областях, значно зросла кількість захворювань на грип та погіршилася епідеміологічна ситуація", - наголосив він.

"У зв'язку з цим я дав доручення місцевим адміністраціям, міністерству охорони здоров'я та головним санлікарям областей провести засідання надзвичайних протиепідемічних комісій та посилити профілактичні обмеження та санітарні заходи", - повідомив Турчинов.

Реклама:

"Крім того, я звертаюся до представників Партії регіонів із вимогою негайно переглянути позицію керівництва та парламентської фракції щодо блокування надання додаткового фінансування у розмірі 1 млрд. грн. на боротьбу з епідемію, переоснащення та реформування системи охорони здоров'я", - йдеться у заяві.

За словами першого віце-премєра "депутатам від Партії регіонів було байдуже, коли грип забирав людські життя у інших областях України".

"Сподіваюся, що хоч нині, коли лихо прийшло на Донеччину - рідну землю для багатьох регіоналів, вони відкинуть політичні інтриги та проголосують за рішення, яке дасть можливість уряду ефективно протистояти поширенню небезпечної хвороби", - заявив Турчинов.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!