"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укренерго" оголосила потужність для аукціону з експорту електроенергії

Середа, 9 грудня 2009, 10:04

Національна енергетична компанія "Укренерго" виставить потужність передачі електроенергії 1 510 МВт на аукціон з доступу до міждержавних електромереж України для експорту електроенергії.

Про це йдеться в повідомленні "Укренерго", яким компанія оголосила про проведення відповідного аукціону, передає агентство "Українські новини".

Право надається на термін з 1 січня до 31 грудня 2010 року, проведення аукціону заплановано на 15 грудня.

Загалом на аукціон буде виставлено 18 лотів по кожному з 5 міждержавних перетинів (напрямів) з передачі електроенергії на експорт.

Реклама:

Заявки на участь у торгах мають бути доставлені в "Укренерго" не пізніше 16:00 14 грудня.

Як повідомлялося, 2 грудня аукціонна комісія затвердила графік проведення аукціонів з експорту електроенергії в 2010 році.

Відповідно до нього, аукціон з доступу до перетину на період з 1 січня до 31 грудня 2010 (перший річний аукціон) заплановано провести 15 грудня 2009, а його результати оголосити 16 грудня.

Аукціон з доступу до перетину для експорту електроенергії на період з 1 до 31 січня 2010 (перший місячний аукціон) заплановано провести 22 грудня.

22 жовтня Національна комісія регулювання електроенергетики затвердила порядок проведення аукціонів з експорту електроенергії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: