Фізособа сконцентрувала 99,99% акцій "Страхових традицій"

Вівторок, 8 грудня 2009, 10:55

Анатолій Сорокопуд сконцентрував 99,99% акцій ЗАТ "Фінансова група" Страхові традиції ".

Про це говориться в повідомленні страховика в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Кіпрська компанія Et Expotrade Limited, яка володіла 99,98% акцій компанії, вийшла зі складу її акціонерів, говориться в повідомленні.

Як повідомлялося, Держфінпослуг 2 липня 2009 прийняла рішення припинити дію всіх ліцензій ФГ "Страхові традиції", а 6 серпня - анулювати дію ліцензій.

У відомстві тоді уточнили, що таке рішення прийнято у зв'язку з порушенням страховиком норм чинного законодавства.

Крім того, на рішення Держфінпослуг вплинув факт численних скарг громадян на компанію.

Загальні збори акціонерів ФГ "Страхові традиції" 3 вересня 2009 прийняли рішення про припинення діяльності страховика з наступною його ліквідацією.

Згідно з повідомленням державного реєстратора Подільської райдержадміністрації Києва, 22 вересня до Єдиного державного реєстру внесено запис про припинення діяльності ЗАТ "Фінансова група "Страхові традиції", а 28 листопада закінчився термін прийому вимог кредиторів компанії.

ФГ "Страхові традиції" заснована в 2002 році. Вона мала ліцензії на надання послуг з 29 видів страхування юридичних і фізичних осіб. Регіональна мережа компанії нараховувала 100 підрозділів у 78 містах України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!