Держава відшкодувала Бойко 120 мільйонів

Неділя, 6 грудня 2009, 14:11

Податкові органи України відшкодували ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат (ММК) ім.Ілліча" ще 120 млн. грн. податку на додану вартість (ПДВ) за поставлену підприємством на експорт металопродукцію.

Про це повідомляє прес-служба ММК ім. Ілліча Сергій Магера в суботу, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, ця сума надійшла в грудні, в листопаді було відшкодовано 150 млн. грн.

В інформації меткомбінату з посиланням на голову парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталію Королівську повідомляється, що "зобов'язання, які взяла на себе прем'єр-міністр України (повернути ПДВ комбінату) виконуються - підприємство в листопаді отримало перший транш повернення ПДВ, зараз повертається другий".

При цьому прес-служба підприємства підкреслює, що 120 млн. грн. вже надійшло на розрахунковий рахунок підприємства. У той же час у повідомленні зазначаэться, що генеральний директор - голова правління ММК ім.Ілліча Володимира Бойка констатував, що "якщо держава місяць у місяць нам буде повертати поточну заборгованість, то комбінат зможе збалансувати щомісячні платежі".

"Тому, на підприємстві позитивно оцінюють дії уряду, як з повернення ПДВ, так і з продовження досягнутих домовленостей в рамках меморандуму з ГМК країни на перший квартал 2010 року", - додається в повідомленні прес-служби.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: