"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ЄБРР підживить Райффайзен банк Аваль на 150 мільйонів

П'ятниця, 4 грудня 2009, 11:53

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Райффайзен банк Аваль підписали угоду про надання українській фінансовій установі субординованого кредиту на суму 150 млн. дол.

Про це йдеться в прес-релізі банку.

Цей проект є частиною раніше оголошеної ЄБРР довгострокової програми фінансування банків мережі Райффайзен Інтернаціональ в Україні, Румунії та Росії на загальну суму 150 млн. євро.

"Субординований кредит на 10-річний термін посилить капітальну базу Райффайзен Банку Аваль, тим самим сприяючи підвищенню загальної фінансової стабільності установи", - говориться в прес-релізі.

Реклама:

В повідомленні вказується, що даний кредит ЄБРР є черговим проявом тієї підтримки, яку надає ця міжнародна фінансова установа українському банківському сектору під час кризи. З початку 2009 року загальний розмір її допомоги досяг понад 700 млн. дол.

"Цей субординований кредит є ще одним доказом справді глибокої зацікавленості у розвитку регіону Центральної і Східної Європи з боку як Райффайзен Інтернаціональ, так і ЄБРР. Забезпечуючи Райффайзен Банк Аваль додатковими ресурсами, ця угода також покликана посилити банківський сектор України та сприяти розвитку економіки країни", - зазначив голова правління Райффайзен Інтернаціональ Герберт Степіч.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!