НКРЕ скасувала пільгові ціни на газ для цукрових заводів

Середа, 30 грудня 2009, 15:05

Національна комісія регулювання електроенергетики вирішила скасувати свою попередню постанову, якою за рекомендацією Кабінету міністрів вводився пільговий рівень цін на природний газ, що реалізовується виробникам цукру.

Відповідне рішення комісія ухвалила на засіданні у середу, повідомляє агентство "УНІАН".

Як відомо, з 1 жовтня 2009 року для цукрових заводів НКРЕ встановила пільгову ціну на газ у розмірі 1584,4 грн. за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки, витрат на транспортування і постачання, а також витрат на реалізацію газу).

Таким чином, з 1 січня 2010 року цукровим заводам поставлятиметься газ за граничною ціною, встановленою для промислових споживачів - 2020,25 грн. за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки, витрат на транспортування і постачання, а також витрат на реалізацію газу).

Реклама:

Як пояснив під час засідання начальник управління цінової і тарифної політики нафтогазового комплексу Владимир Семенець, рішення про скасування пільгових цін для виробників цукру було ухвалене у зв`язку з тим, що рекомендація Кабміну про їх введення розповсюджувалася лише на 2009 рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!