Фонд держмайна вибрав оцінщика для "Луганськтепловоза"

Четвер, 3 грудня 2009, 14:29

ТОВ "Центр економічних ініціатив" знову, як і влітку 2006 року, визначить початкову ціну 76% акцій ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз" для їх подальшого продажу на конкурсі з використанням елементів аукціону.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Фонду.

Згідно з повідомленням, "Центр економічних ініціатив" став переможцем конкурсу з відбору оцінювача, який був проведений 2 грудня, і на який було подано чотири заявки.

Як повідомлялося, 5 листопада згідно з рішенням Луганського господарського суду від 12 жовтня 76% пакет акцій "Луганськтепловозу" був списаний з рахунку російської Керуючої компанії "Брянський машзавод" і перерахований на рахунок ФДМ.

Реклама:

За словами в.о. голови Фонду Дмитра Парфененка, ФДМ має намір відразу ж виставити цей пакет на повторний продаж.

Він пояснив, що компенсація Керуючій компанії "Брянський машзавод", яка навесні 2007 року за підсумками конкурсу заплатила за ці акції 292,505 млн. гривень, за законом буде виплачена тільки після повторного продажу цього пакету.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні та маневрові тепловози, дизель-і електропоїзди, трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту. Основні замовники - "Укрзалізниця" і Російська залізниця.

Балансова вартість основних фондів "Луганськтепловозу" на 30 вересня 2009 року становила 157,26 млн. гривень, 11 об'єктів незавершеного будівництва - 16,38 млн. гривень і 13 довгострокових фінансових інвестицій - 6,35 млн. гривень. Крім того, підприємство має 14 земельних ділянок загальною площею 189,9 га.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!