Гайдук починає втрачати активи?

Понеділок, 28 грудня 2009, 14:55

ЗАТ "Українська металургійна компанія" розпочало процедуру стягнення заборгованості з Дніпровського металургійного комбінату ім. Дзержинського (ДМКД) - другого за розміром металургійного заводу в структурі корпорації "Індустріальний союз Донбасу".

Про це повідомляє агентство "УНІАН" з посиланням на інформацію, розміщену на сайті Єдиного реєстру судових рішень України.

Згідно з повідомленням, рахунки і активи підприємства заарештовано на виконання ухвали суду про стягнення коштів виконавчою службою.

Агентство нагадує, що конфлікт між Українською металургійною компанією і ДМКД триває з 2002 року, коли комбінат не виконав зобов'язання з постачання металургійної продукції відповідно до укладеного договору.

Реклама:

8 вересня 2009 року Господарський суд Дніпропетровської області ухвалив стягнути з ДМКД 67,3 млн. гривень на користь ЗАТ "Українська металургійна компанія".

Комбінат подав апеляцію, проте 10 листопада Дніпропетровський апеляційний господарський суд залишив скаргу без розгляду.

Як повідомлялося, Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) корпорації "ІСД" з B до B-, з "негативним" прогнозом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: