ТИМОШЕНКО: КРАХУ НЕ БУДЕ

Четвер, 24 грудня 2009, 15:23

Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє, що після виборів президента економічного краху в Україні не буде.

"Краху не буде. Країна живе все більш стабільно. Бюджет отримує все більше доходів. Після президентських виборів буде знята блокада Національного банку, який влаштовував фінансовий голодомор як для економіки, так і для урядових програм", - заявила вона в інтерв'ю "Фокусу".

"І я думаю, що робота Кабміну плюс нормальне кредитування економіки, плюс позитивні тенденції в світі допоможуть нам не тільки остаточно вийти з кризи, але й швидко зміцнити нашу економіку", - пообіцяла Тимошенко.

Коментуючи висловлювання бізнесмена Ігоря Коломойського, що бачить себе в еміграції, якщо Тимошенко стане президентом, Тимошенко відповіла: "Ніхто нікуди не емігрує - не встигнуть".

Реклама:

"А якщо серйозно, то я знаю, що дуже багато людей в цій країні бояться, що Тимошенко стане президентом. Їм вже сьогодні сняться погані сни. Я хочу підтримати цих людей - вони правильно бояться. Але нічого не варто боятися чесним людям, чесним бізнесменам. Якщо людина чесно працює, сплачує податки і не порушує закон, вона буде працювати. Я гарантую! ", - заявила вона.

На питання, чи почнеться в разі вашої перемоги на виборах перерозподіл власності великих бізнесменів, Тимошенко порадила боятися тільки деяким людям.

"Мене часто намагаються зобразити таким собі монстром, який після президентських виборів буде ходити з сокирою і відсікати голови всім неугодним. Це маячня. Коли я кажу про диктатуру, то маю на увазі диктатуру закону і диктатуру справедливості. Так, країні потрібна тверда і сильна рука. Але це не караюча рука, а рука творця", - заявила вона.

"Побоюватися мене варто виключно людям, які намагаються заробити за рахунок приниження України. З ними я буду нещадна. Як казав Анатолій Папанов в "Діамантовій руці", "бити буду боляче, але акуратно".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: