Шахта імені Засядька програла швейцарському постачальнику в суді

Середа, 23 грудня 2009, 19:37

Міжнародний комерційний арбітражний суд при ТПП виніс позитивне рішення за позовом швейцарської компанії Tubex Commodities AG проти донецького орендного підприємства "Шахта ім. А.Ф. Засядька" про стягнення заборгованості за контрактом на постачання трубної заготовки та трубної продукції.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу правової групи "Павленко і Побережнюк", яка представляла інтереси швейцарської компанії в цій суперечці.

У прес-службі нагадують, що омпанія Tubex Commodities AG звернулася з позовом до суду, в якому вказала, що з кінця 2008 року українське підприємство ухилявся від оплати за поставлену продукцію. Сума позову склала 1,7 млн. доларів.

Коментуючи судовий процес, адвокат Олександра Павленко зазначила, що, представляючи інтереси іноземного клієнта в цій суперечці, довелося зіткнутися з низкою труднощів, які "швидше, були пов'язані не з правовою позицією або українським законодавством, а більше з об'єктивною фінансовою ситуацією контрагента".

Реклама:

Tubex Commodities AG має багаторічний досвід роботи в галузі міжнародної торгівлі. Є офіційним дистриб'ютором відомих трубопрокатних заводів і має ексклюзивні права на представлення інтересів великих і відомих виробників сталевих труб на світовому ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: