В "Укравтодорі" кажуть, що відремонтували більше, ніж 8 кілометрів

Середа, 23 грудня 2009, 17:47

Інформація про те, що протягом 2009 року Державна служба автомобільних доріг ("Укравтодор") проклала всього 7,8 км нових доріг, витративши на це 913,5 млн. гривень бюджетних коштів, оприлюднена газетою "Дело", не відповідає дійсності.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Укравтодору"

"Інформація, надана у газетній статті, зокрема про те, що "7,8 км обійшлися бюджету в 913,5 млн. гривень" є результатом непрофесійно опрацьованих матеріалів стосовно діяльності "Укравтодору", які потрапили до редакції неофіційними каналами, що не відповідає реальному стану справ щодо виконаних робіт у 2009 році, а також обсягу коштів, витрачених на їх виконання", - ідеться у повідомленні.

В "Укравтодорі" стверджують, що, посилаючись на оперативні дані за 11 місяців, газета "Дело" не врахувала ту обставину, що вартість будівництва 7,8 км автомобільних доріг складає 45,8 млн. гривень, а не 913,5 млн. гривень, як стверджує видання.

Реклама:

"У поточному році дійсно виконано обсяг робіт з будівництва та реконструкції на суму 913, 5 млн. гривен. Роботи проводилися на 157 об'єктах", - зазначають у компанії.

В "Укравтодорі" нагадують, що у кінці жовтня 2009 року у засобах масової інформації було оприлюднено дані щодо результатів діяльності компанії за 10 місяців 2009 року, інформація яких абсолютно протирічить даним, наведеним у газеті.

Зважаючи на вищевикладене, Державна служба автомобільних доріг стверджує, що у статті "Укравтодор" за рік проклав лише 8 кілометрів доріг" було надано недостовірну інформацію, а саму статтю розцінює як неодноразово спробу дискредитації "Укравтодору", як центрального органу виконавчої влади.

"Укравтодор" готовий у січні 2010 року оприлюднити інформацію щодо результатів фінансової діяльності установи у 2009 році та надати вичерпну інформацію щодо виконання у 2009 році пооб'єктніх планів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування", - наголошується у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!