РОДОВІД НЕ ЗМОЖЕ ВПОРАТИСЯ З БОРГАМИ НАДРА БАНКУ?

Середа, 23 грудня 2009, 11:22

Вкладники Укрпромбанку зазнають серйозних труднощів з поверненням переведених внесків до Родовід Банку.

Про це говориться в повідомленні "Фінансової компанії "Кредит-Центр".

"Вкладники Укрпромбанку зазнають серйозних труднощів з поверненням переведених вкладів. Ситуація вирішилася лише для тієї категорії осіб, вклади яких закінчилися давно, а сума менше 150 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією "Кредит-Центру", більшість вкладників Укрпромбанку зіткнулися з серйозними обмеженнями, про які мовчать і прем'єр-міністр і тимчасовий адміністратор банку.

"Абсолютна більшість вкладів Родовід банк не здатний виплатити, оскільки НБУ не викупив облігації банку. Грошей у банку або немає, або дуже мало. Як наслідок, договори вкладів рекомендують продовжувати на термін від 6 місяців, в надії, що в 2010 році буде легше", - відзначається в прес-релізі.

Представники "Кредит-Центру" здивовані з приводу рішення про переведення вкладників банку Надра до Родовіду.

"Незважаючи на те, що процедура в деякому роді випробувана на прикладі Укрпромбанку, передбачаємо безліч труднощів. Кількість вкладників Надра банку набагато більша ніж вкладників Укрпромбанку", - наголошується в прес-релізі.

"Грошей, які потрібні на виплати вкладникам Надра банку теж необхідно більше. Без відповіді залишається питання, чи необхідно проводити переведення, адже внутрішні ситуації в Надра та Укрпромі помітно відрізнялися", - підкреслюється в повідомленні.

Реклама:

ТОВ "Фінансова компанія "Кредит-Центр" займається примусовим стягненням депозитних вкладів з банків боржників на користь вкладників - фізичних осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: