"Форум" відклав збільшення статутного фонду

Понеділок, 21 грудня 2009, 11:51

Акціонери банку "Форум" на зборах 17 і 18 грудня перенесли на 2010 рік збільшення статутного фонду фінустанови на 1,1 млрд. гривень.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на прес-службу банку.

"Акціонери розглянули заплановані питання порядку денного зборів і визначили необхідність скликання нових зборів акціонерів найближчим часом, на яких буде прийнято фінальні рішення, необхідні для збільшення статутного капіталу банку й проведення 18-ї емісії акцій" - сказано в повідомленні.

Банк не уточнює термінів проведення підписки на акції додаткової емісії. Підписка на акції буде проходити в закритій формі.

Реклама:

Як повідомлялося, 19 серпня акціонери банку "Форум" прийняли рішення про збільшення СФ фінустанови на 1,1 млрд. гривень, до 3 млрд. 359,581 млн. гривень, шляхом додаткового випуску акцій.

28 жовтня акціонери банку на позачергових зборах повторно вирішили збільшити СФ на 1,1 млрд. гривень. Планувався випуск 110 млн. штук акцій номіналом 10 гривень кожна.

Акціонерами банку "Форум" є німецький Commerzbank із часткою 63%, а також ВАТ "ВЗНКІФ "Унібудінвест" (15,74%) і Леонід Юрушев (10,51%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!