"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Учасникам конкурсу щодо 3G-ліцензій повернули гроші

Середа, 2 грудня 2009, 17:14

Державне казначейство повернуло ЗАТ "Київстар GSM", ЗАТ "Український мобільний зв'язок" та ТОВ "Астеліт" тендерні гарантії, внесені за участь у конкурсі на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом для надання послуг мобільного зв'язку третього покоління (3G).

Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті Національної комісії регулювання зв'язку, чяка виступала організатором конкурсу.

Як повідомлялося, НКРЗ наприкінці вересня оголосила конкурс на видачу ліцензій, запропонувавши операторам смугу шириною 25 МГц на 15 років зі стартовою ціною в 400 млн. гривень.

Заявки на участь у конкурсі подали три оператори мобільного зв'язку: ЗАТ "Київстар GSM", ЗАТ "Український мобільний зв'язок" і ТОВ "Астеліт".

Реклама:

Для підтвердження своєї участі оператори 23 листопада перерахували НКРЗ тендерні гарантії в розмірі 40 млн. гривень кожен.

25 листопада президент Віктор Ющенко указом №967 призупинив доручення Кабінету міністрів Національній комісії з питань регулювання зв'язку провести аукціони із продажу ліцензій на здійснення мобільного зв'язку в стандарті UMTS (3G) на використовуваних зараз Міністерством оборони радіочастотах.

27 листопада НКРЗ скасувала конкурс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!