Відкривається виставка "Дерев’яне домобудівництво 2009"®

Середа, 2 грудня 2009, 10:36
Завтра відкривається виставка "Дерев'яне домобудівництво 2009", або де знайти якісне, екологічне і доступне житло.

Як може молода сім'я отримати якісну, екологічну оселю площею 60-70 кв. м за 400-500 тис. грн.?          

Де замовити дерев'яну лазню на свою дачу?

Який матеріал обрати для будівництва заміського будинку?

Як облаштувати приватну сауну?

Реклама:

Який обрати камін для свого будинку, або навіть квартири?

Скільки коштує облаштувати басейн?

Хто може збудувати дачний будинок швидко і за помірну ціну?

Відповідь на ці і багато інших питань можна отримати на виставці"Дерев'яне домобудівництво», яка триватиме з 3 по 6 грудня 2009 року у павільйоні №2 виставкового центру КиївЕкспоПлаза за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2-Б.

У виставці традиційно беруть участь вітчизняні виробники і представники іноземних компаній з виробництва і будівництва дерев'яних брусових і каркасних будинків за традиційними і сучасними технологіями, а також постачальники і виробники галузевого обладнання, матеріалів, послуг. Цікавими є також експозиції камінів і печей, басейнів і саун.

Відвідувачі виставки мають нагоду скористатися перевагами галузевої виставки в якості презентаційного павільйону, де можна зустріти найкращих представників галузі, порівняти якість і ціну пропонованої продукції і послуг, торкнутися дерев'яного будинку і відчути його теплоту і позитивну енергетику, і, врешті решт, зробити свій вибір на користь життя у екологічній і"живій"оселі.

Хоча, за словами організаторів, площа виставки і кількість учасників зменшились порівняно з минулим роком внаслідок економічної кризи, для відвідувачів в цьому є і певна перевага: на виставці представлені найбільш стабільні і потужні компанії, надійність яких не підлягає сумнівам.

Більш детальну інформацію про виставку"Дерев'яне домобудівництво"можна отримати на Інтернет сайті виставки: http://www.expodom.com.ua/.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!