"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Тимошенко переписали план будівництва доріг

П'ятниця, 18 грудня 2009, 19:16

Кабінет міністрів знизив обсяги фінансування будівництва, реконструкції та капітального ремонту автодоріг поточного року майже в 1,8 раза.

При цьому довжина автодоріг, які заплановано побудувати й реконструювати за рахунок Держбюджету, зменшена в 9 разів, а довжина доріг, де передбачалося здійснити капремонт, - зменшена в 2,6 раза, повідомляє агентство "УНІАН".

Відповідні зміни внесено до розпорядження Кабміну від 15 квітня №418 розпорядженням від 8 грудня, яке розміщено на сайті уряду.

Зокрема, змінами передбачено, що із спецфонду Держбюджету на будівництво і реконструкцію доріг загального користування державного й місцевого значення пропонується виділити в 2009 році 1,475 млрд. грн., тоді як колишнім документом передбачалося виділити 2,623 млрд. грн.

Реклама:

При цьому, якщо раніше планувалося побудувати й реконструювати загалом 329,4 км доріг, то новим розпорядженням - передбачається здійснити ці роботи на 35,9 км автодоріг.

На капітальний ремонт доріг загального користування державного й місцевого значення планується виділити 2 ,120 млрд. грн. проти раніше передбачених 3,730 млрд. грн.

При цьому капремонт проведуть на 261,7 км автодоріг замість 669,08 км, передбачених раніше.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів затвердив перелік об`єктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування державного й місцевого значення в 2009 році й обсяги їх фінансування.

Згідно з розпорядженням Кабміну, "Укравтодору" дозволяється здійснювати, в разі потреби, перерозподіл коштів, передбачених у Державному бюджеті для будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування державного й місцевого значення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!