Унікальна кредитна програма від Mazda®

П'ятниця, 18 грудня 2009, 10:28

Кредит, що дивує

Скільки вже всього було сказано й написано про кредити. Й доброго, й поганого. І простого, і складного. Здавалося б, нашому споживачеві вже навряд чи випаде можливість дивуватися, будь чому, що пов'язане з кредитуванням. Але ж ні - час від часу виникають на ринку пропозиції, що таки змушують ще й ще раз запитати себе: а чому б мені не скористатися таким вигідним кредитом?

Саме з такою унікальною пропозицією виступив офіційний імпортер і дистриб'ютор Mazda в Україні - компанія "АВТО Інтернешнл". В чому ж унікальність цього кредиту? Говорячи суттєво, у всьому.

Розпочати, мабуть слід з того, що кредит абсолютно прозорий і не має прихованих комісій. Це дуже важливо, адже в основі появи прихованої комісії лежить навмисна переоцінка продавцем вартості товару. Тому, клієнт у таких випадках платить за те, за що платити зовсім не повинен, просто цей факт від нього ретельно приховується.

Реклама:
 
У випадку з Mazda цей момент виключено й клієнт, що скористався кредитом, буде платити лише за автомобіль і тільки за нього. У світлі популярної нині тенденції до погоні за прихованими комісіями, це дійсно виглядає унікально.

Але це ще не все. За умови внесення половини суми вартості автомобіля, клієнт платить ні більш, ні менш 0% річних протягом  перших трьох років. Такі ж гуманні умови діють і для тих, хто вносить 40% і 30%. Для них нульовий кредит діє протягом  двох років! Погодьтесь, це виглядає дуже привабливо. При цьому, покупці, що з якихось причин не можуть собі дозволити виплатити всю суму протягом  трьох років, одержують не менш цікаву пропозицію. Її суть - у процентних ставках, що істотно відрізняються від стандартів, прийнятих у наш час на вітчизняному автомобільному ринку. Звичайно ж, ставки відрізняються низькими показниками.

Все це ефектно завершується окремим пунктом, що досить заманливо звучить під час кризи, яку до речі, ще ніхто не відміняв. Справа в тому, що договір компанії із клієнтом складений таким чином, щоб процентна ставка була зафіксована при будь-яких обставинах. Події у світі кредиту й лізингу протягом останнього року показали, що такий пункт у договорі є просто необхідним для покупця, як гарант порядних і прозорих взаємин з банком, який надає кредит.

Варто також згадати про те, що послуги нотаріуса для оформлення кредиту анульовані. А це означає, що споживач зможе, нехай не так істотно, але ж знизити загальні витрати на шляху до бажаного автомобіля.

Образно кажучи, кредит, який можна оформити з 5.12.09 до 31.01.10 - наочно демонструє прагнення компанії "АВТО Інтернешнл" йти назустріч своїм клієнтам. Вона дійсно пропонує найвигідніші умови на автомобільному ринку України й надійний супровід при покупці якісних японських автомобілів Mazda та під час їхнього обслуговування після продажу.

Отже, висновок очевидний. Не варто негативно ставитись до всіх кредитів поспіль. Адже вони все ж бувають вигідними!  Це залежить лише від того, хто і як пропонує їх своїм клієнтам.

http://www.mazda.ua/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!