"Українська біржа" виключила з біржового списку папери 18 емітентів

Четвер, 17 грудня 2009, 20:14

"Українська біржа" виключила з біржового списку 21 цінний папір 18 емітентів.

Про це сказано в повідомленні біржі, передає агентство "Українські новини".

"16 грудня 2009 року котирувальна комісія "Української біржі" прийняла рішення про виключення з біржового списку 21 цінного папера. Це рішення набуває чинності 17 грудня 2009 року", - сказано в повідомленні.

"Українська біржа" виключила з біржового списку облігації "Райффайзен Банку Аваль" (серії В), прості іменні акції банку "Південний", облігації місцевих позик Донецької міської ради (серії В і С), облігації Імексбанку (серії В), облігації Кіровоградобленерго (серії В), облігації Луцького автомобільного заводу (серії 1-А і 1-В),облігації Мегабанку (серії Е і F), облігації Одеської міської ради (серії 1-С).

Реклама:

Також з біржового списку виключені облігації Ощадбанку (серії А), прості іменні акції Південного гірничо-збагачувального комбінату, облігації продовольчої компанії "Поділля" (серії 1-А), прості іменні акції готелю "Прем'єр Палац", облігації ПУМБ (серії В), облігації Сбербанку (серії 1-D), прості іменні акції Славутського солодового заводу, облігації Укргазбанку (серії А), прості іменні акції Української інноваційної фінансової компанії й облігації ВТБ Банку (серії 1-В).

Відповідно до повідомлення, за останні 60 днів з даними цінними паперами не було укладено ні однієї угоди, відповідно до п. 18.21. правил торгівлі ВАТ "Українська біржа", це є підставою для виключення паперів з Біржового списку.

Як повідомлялося, "Українська біржа" зареєстрована у формі відкритого акціонерного товариства й заснована в травні 2008 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!