Тимошенко проти податків на Інтернет

Четвер, 17 грудня 2009, 15:18

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не підтримує ініціативу про запровадження податку на використання Інтернету за кожен використаний байт.

Про це йдеться на сайті голови уряду.

"Я не підтримую ніякого додаткового введення податків на інтернет-трафік", - сказала Тимошенко у четвер журналістам у Чернігівській області, коментуючи законопроект, зареєстрований у Верховній Раді депутатом Сергієм Терьохіним.

Загалом вона вважає, що одразу після завершення президентської кампанії необхідно розпочати суттєве зниження податків та навести порядок в системі оподаткування.

Реклама:

Як відомо, законопроект "Про загальнодержавний податок на розвиток театрального мистецтва в кінематографії в Україні" передбачає, що з 1 січня 2010 року українцям доведеться платити податок у розмірі 1% вартості кожного використаного байту.

Кошти, що їх буде отримано від користувачів Інтернету, автор законопроекту пропонує накопичувати у спеціально створеному фонді, а потім спрямовувати на фінансування національних театральних вистав і фільмів, а також на організацію гастролей.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!