"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ПОДАТКОВА ПОПЕРЕДЖАЄ БІЗНЕС ПРО ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ВІД ЇЇ ІМЕНІ

Вівторок, 15 грудня 2009, 18:43

Державна податкова адміністрація в Києві попереджає підприємства про випадки фальсифікації листів від свого імені із проханням сплатити борг із перерахуванням коштів на зазначений рахунок.

Про це сказано в повідомленні Податкової, передає агентство "Українські новини".

За її даними, із 1 грудня на адреси громадян, які займають або займали певні посади на підприємствах, були спрямовані сфальсифіковані листи без підпису посадової особи Податкової, але з відбитком штампа "Державна податкова адміністрація України".

"Повідомляємо, що станом на 1 листопада 2009 року, за даними персональних рахунків борг вашого підприємства становить 17,5 гривні. Щоб уникнути зустрічної перевірки сплатите борг до 1 грудня 2009 року", - цитується зміст листа.

Реклама:

У повідомленні також надані реквізити банку й відповідного рахунку.

Податкова з'ясувала, що в банківських реквізитах зазначений номер карткового рахунку, відкритого фізичною особою, яка втратила документи, у яких містилася інформація про цей рахунок і коди доступу до нього.

"Зараз ці реквізити можуть використовуватися шахраями для незаконного збагачення шляхом введення в оману платників податків", - повідомляє Податкова.

У разі одержання таких листів відомство просить звертатися за телефоном 461-77-35 для вживання відповідних заходів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!