Рада скасувала ліцензування 4 видів госпдіяльності

Вівторок, 15 грудня 2009, 12:25

Верховна Рада скасувала ліцензування 4 видів господарської діяльності.

За прийняття в другому читанні законопроекту №5235 проголосували 349 депутатів за мінімально необхідних 226, передає агентство "Українські новини".

Зокрема, Рада скасувала ліцензування таких видів господарської діяльності: оптова торгівля насінням; професійна діяльність з надання соціальних послуг; перепродаж предметів мистецтва, колекціонування і антикваріату, а також діяльність з організації торгів цими предметами; розведення свійських тварин, дресирування собак і підготовки фахівців у цих сферах.

Документом також передбачене збільшення термінів набрання чинності рішенням про анулювання ліцензій на здійснення госпдіяльності з 10 до 30 днів з моменту прийняття, крім випадків анулювання ліцензій за заявою суб'єкта господарської діяльності, коли рішення набуває чинності з моменту його прийняття.

Реклама:

Як повідомлялося, 4 грудня в першому читанні за прийняття законопроекту №5235 проголосувало 305 депутатів при мінімально необхідних 226.

Ним передбачалося скасування ліцензування 6 видів господарської діяльності.

Після доопрацювання в законопроекті було виключене скасування ліцензування проектування, будівництва нових і реконструкції існуючих меліоративних систем, а також розробки проектів і проведення робіт з консервації, реставрації, реабілітації, музеєфікації, ремонту, пристосування пам'ятників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!