"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко обіцяє запустити Дністровську ГАЕС

Вівторок, 15 грудня 2009, 08:52

Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що Дністровська ГАЕС буде відкрита в грудні поточного року.

Про це вона сказала в програмі "Громадські діалоги" Львівської обласної телерадіокомпанії, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

"25 років не будувалася найпотужніша ГАЕС в Європі - Дністровська. Ми її добудували в цей кризовий рік, і ми в грудні запускаємо цю акумулюючу станцію. І це є нашою енергетичною незалежністю", - сказала вона.

Крім того, Тимошенко, звертаючись до глядачів, попросила їх не вірити тому, що про неї говорять конкуренти у президентській кампанії.

"Єдине, що хочу сказати - не вірте жодному слову, ніби я здаю інтереси України, ніби не захищаю енергетичну незалежність, що набрала кредитів. Пам'ятайте - всі між собою конкуренти на виборах і це їхня мета - принизити і дискредитувати, а не підтримати і підняти", - сказала вона.

При цьому прем'єр підкреслила, що в Україні найменший серед країн Європи борг відносно національного валового продукту.

"Я ніколи в житті не допущу, щоб наші діти й онуки були в якихось боргах", - підкреслила вона.

Також Тимошенко зазначила, що її уряд свідомо знижує споживання газу і в поточному році спожили вдвічі менше газу, ніж у минулі роки.

"Хто б вам що не казав, що б там не повідомляло центральне продажне телебачення, знайте, що для мене Україна - це життя і я в житті ніколи не допущу, щоб з її голови волосина впала, а не те, щоб здавати якісь інтереси ", - підкреслила Тимошенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!